Wijnbar Paella Restaurant Wetteren | +50 topwijnen per glas | Gezellige huiskamersfeer | Zonnige zomertuin

Paella of lekkerbekbord afhalen

Je kan zowel onze paella (met kip of zeevruchten) als onze lekkerbekschotels (als maaltijd of aperitiefhapjes) afhalen tijdens de openingsuren.

Reserveer paella voor thuis liefst de dag voordien maar zeker 4 uur vooraf via de site. Afhalen kan tijdens de openingsuren (bovenaan op onze homepage)

Normale prijs is €15,90 per persoon. Er zijn geen kinderporties.

Ben je lid van onze fanclub? Dan is het €12,50 per persoon.

Maak jezelf lid van onze fanclub via 1 van deze media:

Onze lekkerbekschotel met ambachtelijke charcuterie en diverse kazen, gegarneerd met groentjes en sausjes bestaat in grote en kleine versie.

  • Klein: 29 euro – perfect voor 3-4 personen als apéro en als hoofdgerecht heb je er met 2 personen al een vette kluif aan.
  • Groot: 44 euro – ideaal voor 6-8 personen als apéro. Wil je dit als maaltijd, reken er dan op om dit met 4 te delen. 

Geen grote blokken, alles is gesneden en gegarneerd zodat iedereen direct kan “stekken en eten” zonder smossen aan de tafel. Er zijn broodjes of stokbrood ingebrepen. Er is geen waarborg of iets dat retour moet komen.

Laat ons liefst enkele dagen vooraf iets weten maar ten laatste de dag voordien.

FEESTJE THUIS VOOR GROTER AANTAL PERSONEN?

Je kan ook paella en lekkerbekschotels afhalen voor thuis voor een groter aantal personen. Voor 15-25 personen goed “werkbaar”.

We maken de paella niet klaar ter plaatse. Er is geen showcooking. Dat doen wij trouwens in onze eigen zomertuin ook niet. Iemand warmt in jouw keuken de paella een beetje bij in de microgolf. Warm houden kan je op schalen in de gewone oven.

Ter ondersteuning kunnen we enkele benodigdheden voorzien. Deze worden in de vooravond afgehaald en in de ochtend nadien terugbezorgd in Wetteren. Je hoeft niet af te wassen. 

De prijs voor deze toebehoren te huren is per persoon: 7,50 euro

  • Borden, bestek, wijnglazen, champagneglazen, placemats, servetten
  • Microgolfoven (1 per 12p)
  • Warmhouders (1 per 6p)
  • Paellapannetjes en lepels (1 per 6 personen)

We hebben ook cava en wijntjes en wodka digestif. Superlekker en weinig geld. Klik hier voor de wijnen voor thuis: www.legoutsoiree.be/prijslijst