Wijnbar Paella Restaurant Wetteren | +50 topwijnen per glas | Gezellige huiskamersfeer | Zonnige zomertuin

Lekkerbekschotel voor thuis

Stel: je wil eens iets beters dan een broodjesbuffet… En je wilt het ook wel wat goedkoper…

Neem dan onze lekkerbekschotel met ambachtelijke charcuterie en diverse kazen, gegarneerd met groentjes en sausjes. Je haalt dit af voor thuis op reservatie.

Perfect voor op het werk bij een meeting of voor een receptie of als extraatje op het einde of begin van een feestje ofwel… gewoon om thuis van het leven te genieten met vrienden of familie. Je kan dit zien als (apéro) hapjes of tussendoortje maar ook als uitgebreide maaltijd.

Geen grote blokken, alles is gesneden en gegarneerd zodat iedereen direct kan “stekken en eten” zonder smossen aan de buffettafel. Met stokbrood en toebehoren (mes, snijplank, servetten…) maar er zijn geen retourspullen.

Zo een lekkerbekschotel is voor 4 personen als maaltijd of voor 8 personen als hapjes. De prijs is slechts 44 euro per schotel, brood inclusief. Neem meerdere schotels en bespaar: 3 schotels voor maar 100 euro. Dus PER 3 is dat dan luttele 33 euro per stuk en je kan plusminus 25 mensen van een hap voorzien.

Reserveren doe je best enkele of ten laatste een dag op voorhand via onze app op deze site. Schotels afhalen kan mogelijks ook op dagen dat de wijnbar gesloten is, mits je dit ruim vooraf vastlegt. Na pickup dien je direct aan je gasten te serveren.

Lukt online bestellen niet goed of wil je nog meer info? Bel op 09/312.00.47

-> Bestel – klik hier

Krijg een GRATIS wijnopener of ander wijngadget.
Registreer hier:

Gratis wijnopener!