Reviews

gezellig tafelen bij wijnbar le gout soiree

★★★☆☆
3 5 1
Gezellig en huiselijk,lekkere wijnen.

★★★★☆
4 5 1
vond het voor herhaling vatbaar !

★★★★★
5 5 1
Ik kwam mee met een vriendin naar de opening van deze nieuwe wijnbar in Wetteren. We besloten direct om regelmatig eens terug te keren. Het was er wel druk omdat het openingsweekend was, normaal zou het heel relax zijn, zeggen ze. We zullen zien want we komen volgend weekend zeker terug! Er staan nog zoveel wijnen op die ik wil doen.

★★★★★
5 5 1
De zomer tuin is schitterend en zeer gezellig! Alsook de paella was super! We hebben ons daar goed gehad! Top!

★★★★☆
4 5 1
Verrassende lekkere wijntjes !

★★☆☆☆
2 5 1
Een hele aangename verrassing. Een echte aanradee!

★★★★★
5 5 1
Ben rond 18.30u aangekomen deze avond. Eerst een glaasje witte wijn gedronken en kreeg er gratis een bordje versnapering bij. Daarna paella besteld met zeevruchten+ nog een glaasje witte wijn. Na dat de paella al een beetje verteerd was drie proef glaasjes wijn gekregen. Naar mijn smaak was het derde het beste. Nog daarna een koffie besteld om met de derde rode wijn uit te drinken. Bij de koffie ook een glaasje advocaat, en wilde dit uit “eten” als een vriendelijke mijnheer mij trakteerde met nog een glaasje wijn. De patron heeft mij een dessert wijntje gegeven, niet te zoet en niet te droog, maar wel smakelijk. En dan nog als topje het glaasje advocaat. En nu over de bediening: het is een prachtig kader en heel gezellig. De heer en de mevrouw des huizes zijn heel vriendelijk en staan ter beschikking als je iets wil vragen. Er valt nietsontziende aan te merken en is alvast voor herhaling vatbaar. Dank je wel, het was voor mij een gezellige avond.

★★★★★
5 5 1
Supergezellige wijnbar en wijnen en dranken die je nergens anders vindt. Spijtig dat ze enkel in het weekend open zijn. Ze hebben mij wel uitgenodigd om in de week eens blind wijn te komen proeven met een kleine groep. Echt iets wat wetteren nog te kort had voor mensen die iets meer willen weten of leren over wijn. Er zijn zelfs al toeristen gestrand want ik hoorde hier hollands praten...

★★★★★
5 5 1
Zeer leuk en gezellig. Er is zeer veel keuze en het is zeker niet duur. Al enkele keren langsgeweest ondanks dat het toch even rijden is van waar ik woon. Maar we komen zeker nog vaker terug. Doe zo voort !

★★★★★
5 5 1
I'm a wine lover on a travel in the center of flanders and google maps directed me to here. It's a prove that gg maps really works, oooh god, what a nice place. They gave me an appetiser and when i told the owner that i did not order it, she said it's always like this here... Overspoiled!! I like!!

★★★★★
5 5 1
Grote keuze, allemaal topwijnen en alle wijnen per glas. Het is gelijk dat je in de huiskamer komt van die mensen, erg vriendelijk ook! Het is er niet duur. Big choice of wines, drop by if you are on a travel. Open on weekend evenings.

★★★★★
5 5 1
Supergezellige Huiselijke sfeer! Vriendelijke ontvangst. Steeds voor herhaling vatbaar!

★★★★☆
4 5 1
Heel gezellig zitten en vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar!

★★★★★
5 5 1
Heel lekkere paella en veel! Huiselijke gezelligheid is top! Ik kom beslist eens zonder mijn zonen de wijnen proeven ook!

★★★★★
5 5 1
Wij hadden gereserveerd en het was echt super...aperitiefje met het lekkerbek-bord in de tuin. Lekker genieten van't moment. We hebben wijnen mogen proeven en zo een keuze mogen maken. Nog nooit meegemaakt. Zo een vriendelijke, gastvrije mensen daar. Paella was overheerlijk. Deze keer was het met zeevruchten, volgende keer zal het deze met kip zijn 😉 Le gout soirée is een echte aaanrader!!

★★★★★
5 5 1
Super gezellige wijnbar! Van buiten is het een gewoon huis, dat is wel wat raal en binnen kom je bij die mensen in de woonkamer terecht. Ze gaan vanaf pasen beginnen met paella te geven, ik kijk er naar uit om eens te komen met vrienden!

Beste klant, was alles naar wens tijdens je bezoek. Laat het ons hieronder weten! Alvast bedankt voor je feedback, het is heel waardevol voor ons!

Naam
Email
Rating
Beoordeling

Krijg een GRATIS wijnopener of wijngadget.
Registreer hier:

Gratis wijnopener!