Wijnbar Paella Restaurant Wetteren | +50 topwijnen per glas | Gezellige huiskamersfeer | Zonnige zomertuin

Komen eten in groep

Vanaf 10 volwassenen kan je ook op reservatie komen eten buiten de normale openingsuren. Leg dit ruim op voorhand vast.

Op het menu staat dan de tapas/hapjes en de paella. Je kan vrij kiezen en op je rekening komt wat je bestelde.

Vanaf 20 volwassenen hebben we een speciale forfait regeling om te komen eten. Bijvoorbeeld voor verjaardag, communie, lentefeest, babyborrel, pensioen, enz.

We hanteren dan een forfait prijs, maar je kan niet kiezen… We serveren apero van het huis, cava, sangria of fruitsap als aperitief, 1 tapas/hapje per persoon en onze heerlijke paella als hoofdgerecht à volonté. Eveneens inbegrepen: witte en rode wijn, plat en spuitwater. Voor dat alles is het is dan slechts 44 euro per persoon. Zonder de paella is het 27 euro. Kinderen de helft. Looptijd forfait: 3 uur in namiddag.

RESERVEER HIER: www.legoutsoiree.be/reservatie

FAQ – Veel gestelde vragen voor de forfait regeling

Is het mogelijk om voor het feestje bij ons thuis voor onze groep af te halen voor een groot aantal personen?

Ja dit is mogelijk. Je leest er alles over op deze pagina: www.legoutsoiree.be/afhalen

Kunnen we in de zomer ook buiten eten?
Ja, we hebben een groot overdekt terras. Zelfs als het regent kan je met 28 mensen droog buiten eten. In totaal zijn er meer dan 70 zitplaatsen in de zomertuin. Binnen zijn er 26 plaatsen aan tafel, 6 op hoge stoelen en 5 in de Chesterfield. In theorie dus 65 “droge” zitplaatsen (binnen+buiten).

Kunnen we kiezen welke tapas en paella of is het gemengd?
Wij selecteren de tapas/hapjes. De paella maken we met kip en met zeevruchten altijd apart. Voor een groep zal je meestal 50/50 nemen. Maar we kunnen ervan afwijken.

Wat zijn de opties voor vegetariërs?
Vegetariërs kiezen voor de zeevruchten (zonder vlees of gevogelte) of selecteren 2 veggie tapas/hapjes naar keuze als alternatief. In de paella met kip zitten geen verplicht te vermelden allergenen, ook geen gluten.
Meer info over onze tapas/hapjes vind je hier: www.legoutsoiree.be/komen-eten

Mogen we zelf decoratie en muziek voorzien?
Muziek niet. Je kan er geen dansfeest van maken. Naast happy birthday is er enkel rechtenvrije achtergrondmuziek. Je mag zelf geen gsm met playlist of speakers opzetten. Deco kan je eventueel een uurtje vooraf feestelijk of gethemateerd inkleden.

Kunnen we onze eigen champagne laten schenken?
Neen. We hebben geen stopselprijs. Alle dranken komen van ons. We hebben exclusieve wijnen, speciale bieren en vele dingen die je elders niet zal vinden. Je kan vooraf komen proeven.

Is het toegestaan zelf een themataart mee te brengen?
Ja, geen probleem, zolang er voor iedereen koffie wordt bijbesteld.

Mag ons hondje mee?
Ja als… als je erbij blijft en als die overweg kan met de vele buurtkatten en voldoende aandacht krijgt van de baasjes. Met andere woorden als je van de aanwezigheid van je huisdier een plezier maakt en geen last voor andere mensen.

Kunnen we komen buiten de normale openingsuren? Meestal wel. Reserveer tijdig!

Is het privé voor onze groep?
Naargelang de grootte van de groep is het al dan niet “echt privé”. Het is mogelijk dat we onze zaak in stukken verdelen. Maar je zit natuurlijk wel apart.

Wat als er mensen niet komen opdagen?

Als je de dag zelf of de dag ervoor annuleert rekenen we gewoon voor die mensen de helft. We hebben de inkopen en de mise-en-place al moeten doen… Je kan ook de rekening laten zoals het is en de porties paella (zonder aperitief of tapas) meenemen naar huis.