Wijnbar Paella Restaurant Wetteren | +50 topwijnen per glas | Gezellige huiskamersfeer | Zonnige zomertuin

Komen eten in groep

Vanaf 10 volwassenen kan je ook op reservatie komen eten buiten de normale openingsuren. Leg dit ruim op voorhand vast.

Op het menu staat dan de tapas/hapjes en de paella. Je kan vrij kiezen en op je rekening komt wat je bestelde.

Vanaf 20 volwassenen hebben we een speciale forfait regeling. Bijvoorbeeld voor verjaardag, communie, lentefeest, babyborrel, pensioen, enz.

We hanteren een forfait prijs, maar je kan niet kiezen… We serveren 1 sangria of cava per persoon als aperitief, 1 tapas/fingerfood per persoon als hapjes en onze heerlijke paella als hoofdgerecht à volonté. Eveneens inbegrepen: witte en rode wijn, plat en spuitwater. Voor dat alles is het is dan slechts 38 euro per persoon. Kinderen de helft. De forfait loopt van 12u-15u.

Voor een hapje en een drankje à la recepetie is het 22 euro per persoon. Kinderen de helft. Het is dan zonder hoofdgerecht, maar wel 3 uur lang à volonté: cava, witte wijn, rode wijn, plat en spuitwater + daarbovenop 2 tapas/hapjes per persoon.

RESERVEER HIER: www.legoutsoiree.be/reservatie

FAQ – Veel gestelde vragen voor de forfait regeling

Is het mogelijk om voor het feestje bij ons thuis voor onze groep af te halen voor een groot aantal personen?

Ja dit is mogelijk. Je leest er alles over op deze pagina: www.legoutsoiree.be/afhalen

Kunnen we ook buiten eten in de zomertuin?

Ja, we hebben een groot overdekt terras. Zelfs als het regent kan je met 28 mensen buiten eten. In totaal zijn er meer dan 60 zitplaatsen in de zomertuin. Binnen zijn er 26 plaatsen aan tafel, 6 op hoge stoelen en 5 in de Chesterfield.

Mag ons hondje mee?

Ja als… als je erbij blijft en als die overweg kan met de vele buurtkatten en voldoende aandacht krijgt van de baasjes. Met andere woorden als je van de aanwezigheid van je huisdier een plezier maakt en geen last voor andere mensen.

Kunnen we kiezen welke paella of is het gemengd?

We maken paella met kip en met zeevruchten altijd apart. Mengen klinkt als mosselkruiden op een biefstuk en is geen optie. Voor een groep zal je meestal 50/50 nemen. Maar we kunnen er van afwijken. De prijs voor beide is hetzelfde.

Wat zijn de opties voor vegetariërs?

Vegetariërs kiezen voor de zeevruchten (zonder vlees of gevogelte) of selecteren 2 veggie tapas/hapjes naar keuze als alternatief. In de paella met kip zitten geen verplicht te vermelden allergenen, ook geen gluten. Meer info over onze tapas/hapjes vind je hier: www.legoutsoiree.be/komen-eten

Mogen we zelf decoratie en muziek voorzien?

Muziek niet. Je kan er geen dansfeest van maken. Naast happy birthday is er enkel rechtenvrije achtergrondmuziek. Je mag zelf geen gsm met playlist of speakers opzetten. Deco kan je eventueel een uurtje vooraf feestelijk of gethemateerd inkleden.

Het is 38 euro forfait per volwassene, kinderen helft maar is er ook een forfait voor de drank?

Nee, enkel 1 aperitief per persoon is inbegrepen. Wijn en water is ook inlcusief maar andere dranken en koffie worden apart aangerekend. Ook desserts zijn apart. Je mag wel zelf een feesttaart voorzien, maar geen andere nagerechten. Je kan ook kiezen voor zowel dessert en taart.

Kunnen we onze eigen champagne laten schenken?

Neen. We hebben geen stopselprijs. Alle dranken komen van ons. We hebben exclusieve wijnen, speciale bieren en vele dingen die je elders niet zal vinden.

Is het privé voor onze groep?

Naargelang de grootte van de groep is het al dan niet “echt privé”. Het is mogelijk dat we onze zaak in stukken verdelen. Maar je zit natuurlijk wel apart. Je zal ervaren dat het hier een heel sociale bedoening is. Iedereen praat met iedereen.

Wanneer begint het?

Je zal je gasten bij ons meestal op zaterdag- of zondagnamiddag uitnodigen. Zet 12u op je uitnodiging. Zo kan je uitgebreid aperitieven en van de inbegrepen tapas/hapjes smullen. Wie het middaguur niet haalt kan nog netjes om 13u mee aan tafel schuiven voor de paella.

Wat als er mensen niet komen opdagen?

Als je de dag zelf of de dag ervoor annuleert rekenen we gewoon voor die mensen de helft. We hebben de inkopen en de mise-en-place al moeten doen… Je kan ook de rekening laten zoals het is en de porties paella (zonder aperitief of tapas) meenemen naar huis.