Wijnbar Paella Restaurant Wetteren | +50 topwijnen per glas | Gezellige huiskamersfeer | Zonnige zomertuin

Reviews

Was alles naar wens tijdens je bezoek? Review Le Gout Soiree! Alvast bedankt voor je feedback, het is heel waardevol voor ons! Klik de sterren: 5*****     4****     3***     2**     1*

5 star

Dit is wat anderen van ons denken:

‘Héél vriendelijke service. Je wordt ontvangen zoals familie ????
Eten tiptop verzorgd én heel lekker. Prachtige wijnen en altijd wel een “proevertje” van het huis ????’ – Pascal Noppe

‘Super lekker en goede service’ – Annick

‘Heel lekkere paella en tapas met minder bekend maar wel lekker wijntje !’ – Guy Decoene

“Afhaal paella was lekker, ook goeie huiswijn.” – Martine Govaert

“Super lekker grote porties en vriendelijk,personeel” – Werner

“Heel lekkere paëlla. De wijn was ook lekker. De bediening uitermate vriendelijk.
Wij gaan zeker nog eens langs komen.” – Mieke Peeters

“We hadden een afhaal paella (1 kip en 1 zeevruchten) en beide waren erg lekker en ruim van portie. Vriendelijk onthaal ook.” – Patricia Beeckmans

“Wij haalden een portie paella met kip en een portie met vis af en waren hier heel tevreden over. Het was heel lekker en ik werd vriendelijk onthaalt.” – Miguel Niemegeers

“Paella afgehaald, heel lekker, met aangepast wijntje erbij. Een aanrader!” – Els De Graeve

“Heel gezellig en lekker” – Evy vande velde

‘Vriendelijke gastheer , huiselijke sfeer en lekkere rosé gedronken’ – Tanja van wesemael

‘Fijne ontvangst, gezellige locatie en lekkere paella.’ – Nancy Duquesne

‘Sympathieke ontvangst in een gezellig en aangenaam kader. Verrassende wijnen mogen proeven en een lekkere portie paella gegeten. Originele setting. Je krijgt de overschot van de wijn (fles) mee naar huis. Voor herhaling vatbaar!’ – Paul Stijfhals

“Het was super lekker en super vriendelijke verwelkoming het smaakt naar meer groetjes” – ferdy en carina van de gentsesteenweg”

“Supergezellige wijnbar en wijnen en dranken die je nergens anders vindt. Spijtig dat ze enkel in het weekend open zijn. Ze hebben mij wel uitgenodigd om in de week eens blind wijn te komen proeven met een kleine groep. Echt iets wat wetteren nog te kort had voor mensen die iets meer willen weten of leren over wijn. Er zijn zelfs al toeristen gestrand want ik hoorde hier hollands praten…”
– Els Vermassen

“Ik kwam mee met een vriendin naar de opening van deze nieuwe wijnbar in Wetteren. We besloten direct om regelmatig eens terug te keren. Het was er wel druk omdat het openingsweekend was, normaal zou het heel relax zijn, zeggen ze. We zullen zien want we komen volgend weekend zeker terug! Er staan nog zoveel wijnen op die ik wil doen.”
– Kristien De Witte

“Grote keuze, allemaal topwijnen en alle wijnen per glas. Het is gelijk dat je in de huiskamer komt van die mensen, erg vriendelijk ook! Het is er niet duur. Big choice of wines, drop by if you are on a travel. Open on weekend evenings.”
– Greetje Van Brabant

“I’m a wine lover on a travel in the center of flanders and google maps directed me to here. It’s a prove that gg maps really works, oooh god, what a nice place. They gave me an appetiser and when i told the owner that i did not order it, she said it’s always like this here… Overspoiled!! I like!!”
– Zelina Backx

“vond het voor herhaling vatbaar !”
– Sofie Greveraars

“Supergezellige Huiselijke sfeer! Vriendelijke ontvangst. Steeds voor herhaling vatbaar!”
– Stefanie Van der Strieckt

“Zeer leuk en gezellig. Er is zeer veel keuze en het is zeker niet duur. Al enkele keren langsgeweest ondanks dat het toch even rijden is van waar ik woon. Maar we komen zeker nog vaker terug. Doe zo voort !”
– Ines De Schryver

“Super gezellige wijnbar! Van buiten is het een gewoon huis, dat is wel wat raal en binnen kom je bij die mensen in de woonkamer terecht. Ze gaan vanaf pasen beginnen met paella te geven, ik kijk er naar uit om eens te komen met vrienden!”
– Marij Bambust

“Gezellig en huiselijk,lekkere wijnen.”
– Van Laecken Ronny

“Heel lekkere paella en veel! Huiselijke gezelligheid is top! Ik kom beslist eens zonder mijn zonen de wijnen proeven ook!”
– Isabel De Mulder

“Heel gezellig zitten en vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar!”
– Geertrui De Swaef

“De zomer tuin is schitterend en zeer gezellig! Alsook de paella was super! We hebben ons daar goed gehad! Top!”
– Nino

“Een hele aangename verrassing. Een echte aanradee!”
– Petra De Wilde

“Wij hadden gereserveerd en het was echt super…aperitiefje met het lekkerbek-bord in de tuin. Lekker genieten van’t moment. We hebben wijnen mogen proeven en zo een keuze mogen maken. Nog nooit meegemaakt. Zo een vriendelijke, gastvrije mensen daar. Paella was overheerlijk. Deze keer was het met zeevruchten, volgende keer zal het deze met kip zijn ? Le gout soirée is een echte aaanrader!!”
– Joris en Cathy

“Ben rond 18.30u aangekomen deze avond. Eerst een glaasje witte wijn gedronken en kreeg er gratis een bordje versnapering bij. Daarna paella besteld met zeevruchten+ nog een glaasje witte wijn. Na dat de paella al een beetje verteerd was drie proef glaasjes wijn gekregen. Naar mijn smaak was het derde het beste. Nog daarna een koffie besteld om met de derde rode wijn uit te drinken. Bij de koffie ook een glaasje advocaat, en wilde dit uit “eten” als een vriendelijke mijnheer mij trakteerde met nog een glaasje wijn. De patron heeft mij een dessert wijntje gegeven, niet te zoet en niet te droog, maar wel smakelijk. En dan nog als topje het glaasje advocaat. En nu over de bediening: het is een prachtig kader en heel gezellig. De heer en de mevrouw des huizes zijn heel vriendelijk en staan ter beschikking als je iets wil vragen. Er valt nietsontziende aan te merken en is alvast voor herhaling vatbaar. Dank je wel, het was voor mij een gezellige avond.”
– Lucienne Van der Stuyft

“Verrassende lekkere wijntjes !”
– Van leuven william

“Zeer aangename sfeer en bedieni h..men ko kizen tss versvhillende wijnen p/glas en bij twijfel kon men proeven (zonder meerkost) om zo toch je eigen lekkere wijn te drinken..ik heb me deze keer laten verrassen door een Roemeense wijn wat op zich zeker niet mn 1e keuze zou zijn..dus..mission accomplished..hier zien ze me nog terug !”
– Kati Van Alboom

“Heel lekkere paella! Zeker voor herhaling vatbaar!! Bedankt!”
– Jenten

“Heel tevreden super vriendelijk en lekkere paella tot de volgende”
– Gina de vuyst

“gezellige huiselijke sfeer De paella was lekker Ik kom zeker nog terug om wat wijntjes te proeven”
– de smet katrien

“Vriendelijke ontvangst. Gezellig tafelen, de paella is heerlijk! Uitgebreide wijnkaart met de nodige uitleg. Ook de vodka’s zijn de moeite waard om eens te proberen.”
– Veerle

“Via mail enkele vragen gesteld, heel snel antwoord gekregen. Leuke sfeer, vriendelijke gastheer! De paella was heerlijk!! Ik kom zeker terug!”
– Ineke

“zéér lekker en vriendelijk een aqnrader”
– Linda

“Heerlijke paëlla, supervriendelijke bediening!”
– Kristel

“super lekker en wijne zij top”
– deborah

“Super vriendelijk, heel lekker eten en lekkere wijn en daarenboven heel gezellige sfeer. Bedankt.”
– de saedeleer greta

“We hebben een fantastische namiddag gehad. Zeer charmante ontvangst, super vriendelijke bediening , zeer gezellige tuin om te vertoeven. De blauwe cava was een verrassende ontdekking, de tapas en de paella waren zeer lekker gepaard gaande met een zeer aangename Spaanse rode wijn en als afsluiter hebben we genoten vanneen heerlijke vodka met noten! Een namiddag om zeer snel te herhalen! Proficiat met jullie concept.”
– Van Driessche Rita

“Super vriendelijk. Lekker bordje. Niet duur.”
– Christine

“Heel gezellig zitten, wijnen heel lekker prijs kwaliteit dik in orde. Paella lekker van smaak voor mij persoonlijk mogen er iets meer zeevruchten in. En de ontvangst was heel aangenaam. Keren zeker nog eens terug.”
– Van Quaquebeke Veerle

“Alles was dik in orde. Heel vriendelijk niets teveel. Heel gezellig”
– Maria

“Wij hebben paella afgehaald. Ruime portie, goed van smaak, zullen we zeker nog doen.”
– Anja

“Het was dik inorde, alles was naar wens .zeker voor herhaling vatbaar .”
– Gyselinck chantal

“Leuk om in de tuin aperitief te drinken, vermits we de wijnen niet kenden werd ons eerst een drietal wijnen aangeboden om te proeven. De rest van de paella werd ons in doosjes meegegeven. Super vriendelijke bediening.”
– Monique